Edullinen lentokenttäpysäköinti Helsinki-Vantaalla - Airparkki.fi »
Alk. 3 vrk 22€ ja viikko 29€ - Aivan kentän kupeessa - Maksuton terminaalikuljetus
Miami Beach, Yhdysvallat

Home / Yhdysvallat / Miami Beach, Yhdysvallat

 

Miami Beach on Floridan osavaltioon kuuluva kaupunki ja yksi Yhdysvaltojen tunnetuimmista rantakohteista. Miami Beachissa voi nauttia täysillä merestä ja auringosta aivan pilvenpiirtäjien juurilla. Rannoilla voi myös hyvin todennäköisesti bongata kuuluisuuksia. Kohteessa voi helposti yhdistää kaupunki- ja rantaloman. Kaikenlaiset huvittelu- ja harrastemahdollisuudet ovat loistavat. Ilmasto on kohteessa ihanteellinen ja meressä voi uida ympäri vuoden. Miami Beach sopii kaikenikäisille matkailijoille.

Nähtävyydet

Kaupungin art deco-alue on nähtävyys itsessään ja siellä järjestetään myös opastettuja kävelyretkiä.

Biscayne National Park on meripuisto, jossa järjestetään esimerkiksi lasipohjaveneajeluja sekä snorklaus- ja sukellusretkiä.

Miami Metro Zoo -eläintarhassa, Miami Seaquarium -merimaailmassa ja Jungle Island -puistossa voi tutustua kaikenlaisiin kasveihin ja eläimiin.

Evergladesin kansallispuisto on hieno paikka lähteä rauhoittumaan kaupungin vilskeestä. Puistossa on voi nähdä esim. alligaattoreita ja pesukarhuja.

Kaupungissa on monia museoita, kuten The Art Museum, Metro Dade Cultural Center, Lowe Art Museum ja Museum of Science.

Rannat ja aktiviteetit

Miami Beachissa on rantaviivaa useita kymmeniä kilonmetrejä. Rannoilla voi harrastaa vesiurheilulajeja, joista erityisesti surffaus ja sukeltaminen ovat suosittuja. South Beach on erittäin hienohiekkainen ranta, jossa ravintola- ja viihdepalvelut ovat läsnä. Ocean Drive on toinen kuuluisa ranta, jonka ympäristö on tunnettu kauniista art deco -arkkitehtuuristaan. Muutaman minuutin matkan päässä sijaitsevalla Crandon Park Beach -rannalla voi snorklailla, leijalautailla, vesihiihtää sekä pelata tennistä ja golfata. Rannan läheisyydessä on myös pieni huvipuisto.

Miami Beachissa voi vesiurheilulajien lisäksi harrastaa golfia, tennistä, rullaluistelua, pyöräilyä ja lenkkeilyä. Kaupungissa on hyvä liikkua pyörillä ja pyörävuokraamoja löytyy useita. Miami Beachin lähettyvillä on myös hyviä patikointialueita, esim. Key Biscayne 20km päässä.

Ostokset, ravintolat ja yöelämä

Miami Beachin ostosparatiisit sijaitsevat Collins Avenue ja Lincoln Road -kaduilla. Kaupungissa on myös monia ostoskeskuksia, kuten Dolphin Mall ja Aventura Mall.

Kaupungin oma ruokakulttuuri on yhdistelmä amerikkalaisia ja karibialaisia makuja, mutta kaupungista löytyy ruokaa ihan joka maailman kolkasta. Syödä voi ylellistä gourmet-ruokaa tai sitten tuiki amerikkalaista pikaruokaa.

Yöelämä on Miami Beachissa kiihkeää ja kaupungista löytyy viihdettä, baareja ja yökerhoja joka makuun. Yöelämä on keskittynyt South Beachille, Ocean Drivelle ja Miami Design Districtille.

Liikkuminen

Mikäli tarkotuksena on pysyä vain South Beachin tai muun pienemmän alueen lähistöllä, pärjää kaupungissa kävellen. Muuten kulkuvälineet ovat tarpeen, sillä välimatkat ovat pitkiä. Miami Beachissa liikkuu busseja ja junia, mutta hyvin kehnosti. Vuokra-auto on hyvin suositeltava hankinta, jos haluaa tutustua kaupunkiin läpikoltaisin. Myös polkupyörä on hyvin kätevä liikkumisväline kaupungissa.

Matkat Miami Beachille

Suomesta on helppoa tehdä matkoja Miami Beachiin. Monet matkatoimistot, kuten Aurinkomatkat, Kaleva Travel ja Tjäreborg, tarjoavat valmiita matkapaketteja. Suomesta pääsee Miamin kansainväliselle lentokentälle suorilla lennoilla.


LentohakuHotellihakuLento+hotelli