Edullinen lentokenttäpysäköinti Helsinki-Vantaalla - Airparkki.fi »
Alk. 3 vrk 22€ ja viikko 29€ - Aivan kentän kupeessa - Maksuton terminaalikuljetus

Home / Yhdysvallat / Florida, Yhdysvallat

 

Florida on Yhdysvaltojen kaakkoisosassa sijaitseva osavaltio. Florida on yksi Yhdysvaltojen lämpimimmistä ja väkirikkaimmista osavaltioista, jonka elinkeinot painottuvat muita osavaltioita vahvemmin turismiin. Florida sopii etenkin perheille, eläkeläisille, golfaajille sekä lämpöä janoaville matkaajille.

Miami

Miami on yksi yhdysvaltojen suurimpia kaupunkeja, joka on kasvanut hurjaa vauhtia viime vuosikymmenten aikana. Kaupungin väestöstä iso osa on latinalaisia, jonka ansiosta kaupunki on etnisesti hyvin rikas. Miamissa kokemisen arvoisia ovat sen ravintolat, urheilu sekä kulttuuri.

Miami Beach

Aivan muutaman kilometrin päästä itse suurkaupungista Miami Beach on niiden harvinaisten kohteiden joukossa, joissa voi aistia suurkaupungin metropolitunnelman sekä todellisen rantaloman samassa paketissa. Kaupungin tunnetuin ranta South Beach on pullollaan niin auringonpalvojia kuin vieressä sijaitsevien Art Deco -rakennusten ihailijoita. Eikä kannata myöskään unohtaa alueen kuuluisaa yöelämää!

Orlando

Tämä Floridan suurin sisämaakaupunki on perhematkailijan unelma. Kaupunki on täynny elämys- ja teemapuistoja, joista tunnetuin on Walt Disney World. Se on maailman suurin teemamaailma 120 neliökilometrin alueellaan. Paremmin Disney Worldina tunnetulta alueelta löytyvät niin ravintolat, elokuvateatterit, hotellit, vesiputoukset ja tottakai myös Tuhkimon linna. Muita perheiden suosimia kohteita ovat Universal Studios Florida, Island of Adventures, SeaWorld ja Kennedy Space Center.

Fort Lauderdale

Floridan omaksi Venetsiaksi kutsuttu kaupunki tunnetaan rannoista, kulttuurista, tapahtumista ja suuresta lentokentästään. Kaupunki tunnettiin aikoinaan myös amerikkalaisten opiskelijoiden hiihtoloman, eli spring breakin viettopaikkana.

Key West

Key West on Yhdysvaltojen eteläisin piste, joka sijaitsee Floridan saarijonon päässä 17 kilometrin päässä Kuubasta. Kaupunki on tunnettu vesiurheilusta, vilkkaasta yöelämästä, rannoista ja etenkin historiallisista kohteista. Duval Street on kauppojen, ravintoloiden ja kahviloiden valtaama katu jossa on hyvä paikka viettää aikaa kohteessa.

Key Largo

Key Largo sijaitsee samassa saarijonossa Key Westin kanssa. Kaupunki on tunnettu sen mahtavista sukelluskohteistaan ja kaupunki kutsuukin itseään nimellä ”maailman sukelluspääkaupunki”.

Tampa

Tampa on yksi Floridan suurimpia kaupunkeja ja harvoja matkailukohteita, jotka sijaitsevat Floridan länsirannikolla. Tampasta löytyy yli 1500 lajin eläintarha, joka on etenkin perhematkailijoiden suosiossa. Kaupungista löytyvät myös amerikkalaisen jalkapallon liiga NFL:ssä sekä jääkiekkoliiga NHL:ssä pelaavat joukkueet Tampa Bay Buccaneers ja Tampa Bay Lightning.

Sarasota

Tampan tavoin Sarasota on sijaitsee Floridan länsirannalla. Sarasotan tunnetuin nähtävyys on todennäköisesti The Ringling -museo, josta löytyy vakuuttavan taidekokoelman lisäksi paljon kiertäviä nättelyitä. Kaupungissa käydessään voi esimerkiksi shoppailla tai käydä hyvässä oopperassa.


LentohakuHotellihakuLento+hotelli