Edullinen lentokenttäpysäköinti Helsinki-Vantaalla - Airparkki.fi »
Alk. 3 vrk 22€ ja viikko 29€ - Aivan kentän kupeessa - Maksuton terminaalikuljetus

Home / Trinidad ja Tobago

 

Trinidad-Tobago on Karibianmerellä sijaitseva saarivaltio, joka koostuu kahdesta pääsaaresta, Trinidadista ja Tobagosta, sekä 21:stä pienemmästä saaresta. Saarella on paljon kauniita hiekkarantoja ja luonnonpuistoja. Kohde sopii niille, jotka haluavat kokea aitoa karibialaista meininkiä. Saaressa on säilynyt paikallisten luoma alkuperäinen tunnelma paremmin kuin muissa Karibian suosituissa kohteissa. Lämpötila on miellyttävä ympäri vuoden (noin 27 astetta). Saarten välillä on ja lautta- ja lentoyhteys ja Trinidadin ja Tobagon saarilla voi liikkua vuokra-autolla tai busseilla. Virallinen kieli on englanti.

Trinidad

Trinidad on saarista kaupunkimaisempi ja tiheäänasutumpi, ja siellä sijaitsee myös pääkaupunki Port of Spain hyvine ostosmahdollisuuksineen. Trinidadin vanhassa sademetsässä on rikas lintulajisto ja se onkin hyvä kohde lintubongareille. Luonnonpuistoissa kiertely ja sukeltaminen ovat suosittuja aktiviteetteja.
Helmi-maaliskuun vaihteessa Trinidadissa järjestetään maailman toiseksi suurin karnevaali. Se on sekä saarelaisten että turistien rakastama tärkeä perinnejuhla.

Tobago

Tobago on saarista pienempi ja rauhallisempi. Saarelta löytyy yksi Karibian vanhimmista sademetsistä, joka ihastuttaa monipuolisella kasvi- ja eläinlajistollaan. Main Ridge Forest Reserve -luonnonsuojelualue on Unescon maailmanperintölistalla. Yksi Tobagon suosituimmista nähtävyyksistä on koralliriutta Buccoo Reef, jonne järjestetään retkiä. Saarella voi tutustua pieniin kalastajakyliin, patikoida viidakossa, surffata , sukellella ja snorklailla meressä.


LentohakuHotellihakuLento+hotelli