Edullinen lentokenttäpysäköinti Helsinki-Vantaalla - Airparkki.fi »
Alk. 3 vrk 22€ ja viikko 29€ - Aivan kentän kupeessa - Maksuton terminaalikuljetus

Home / Tanska / Kööpenhamina, Tanska / Ostokset Kööpenhaminassa

 

Shoppailu Kööpenhaminassa on yhtä juhlaa – ainakin jos lompakkosi ei ole aivan ohut. Kööpenhaminan keskustan läpi kulkee Euroopan pisin ostoskatu Strøget. Strøgetin varrella on kaikkiaan noin 150 eri kauppaa. Kaiken kaikkiaan kauppoja ja myymälöitä Kööpenhaminan keskustan alueella on noin 750 kpl. Kööpenhaninan keskusta on todella vilkas. Pieniä putiikkeja ja mitä viehättävimpiä myymälöitä löytyy monelta sivukadulta. Nimenomaan lukuisten pienten myymälöiden moninaisuus tarjoilee shoppailijoille todellisia makuelämyksiä. Jos puhutaan kivijalkamyymälöistä löytyvät parhaimmat liikkeet Strøgetin lisäksi etenkin Strøgetin pääsivukadulla Købmagergadella. Lisäksi monia mielenkiintoisia liikkeitä löytyy mm. Strædetiltä, Fiolstrædelta sekä alueella, joka jää Strögetin Pohjoispuolelle Gammel Møntin ympärille.

Kööpenhaminan ostoskeskukset

Kööpenhaminan keskustassa on vain muutama tavaratalo, nekin suhteellisen pieniä. Ostoskeskuksia ei keskustassa ole laisinkaan. Syynä tähän on se, että Kööpenhaminan keskusta on pääosin rakennettu valmiiksi ennen 1920-lukua, joten tilaa suurille moderneille kauppakeskuksille ei ole. Ja hyvä niin, sillä Kööpenhaminan keskusta on todella viihtyisä.

Aivan Kööpenhaminan keskustassa löytyy Illumin tavaratalo ja Magasinin tavaratalo (Magasin du Nord), molemmat Strögetillä. Nämä molemmat ovat shoppaajille käymisen arvoisia. Sekä Illum ja Magasin ovat laadukkaiden merkkien tavarataloja, eikä edullisia merkkejä ei näissä tavarataloissa juurikaan myydä. Jos olet kiinnostunut tanskalaisesta designista, kannattaa kurkistaa sisälle Strögetillä sijaitsevaan Illums Bolihusiin (www.illumsbolighus.dk). Illum Bolighus sijaitsee noin 100 metriä Illumin tavaratalosta rautatieasemalle päin.

Noin 7 km Kööpenhaminan keskustasta etelään sijaitsee Pohjoismaiden suurin tavaratalo Field´s. Fieldsiin pääsee kätevästi metrolla. Fieldsiin menevän metrolinjan nimi on Vestamager, joka lukee metrolaitureilla.

Lähempänä keskustaa sijaitsee kohtuullisen suuri kauppakeskus Fisketorvet. Rådhuspladsilta kaupungin keskustasta on matkaa Fisketorvetilla noin 2,5 km. Fisketorvet sijaitsee Dybbölsbron aseman vieressä, joten tänne pääsee kätevästi myös junalla. Pienempiä ostoskeskuksia löytyy mm. Amagercenter, Amagerbron metroaseman vieressä, Fredriksberg Centret Fredriksbergin metroaseman vieressä, Spinderiet Valbyssä ja Lyngby Storcenter Lyngbyssä.


LentohakuHotellihakuLento+hotelli