Edullinen lentokenttäpysäköinti Helsinki-Vantaalla - Airparkki.fi »
Alk. 3 vrk 22€ ja viikko 29€ - Aivan kentän kupeessa - Maksuton terminaalikuljetus

Home / Tanska / Kööpenhamina, Tanska / Lennot Kööpenhaminaan

 

Halpoja lentoja Kööpenhaminaan saa erityisesti Norwegianilta, Blue1:lta ja SASilta. Nämä lentoyhtiöt tekevät Kööpenhaminaan suoria halpoja lentoja. Myös Air Berlinin ja Air Balticin koneita näkee usein sekä Kööpenhaminan Kastrupilla että Helsinki-Vantaalla, mutta suoria lentoja nämä yhtiöt eivät tee.

Halvimmat lennot Kööpenhaminaan
Halvat Kööpenhaminan lennot maksavat edullisimmillaan jopa alle 30 euroa per suunta. Noin 50 euron edullisia lentoja tarjoaa jo useampi lentoyhtiö. Lentolippu kannattaa varata ajoissa. Myöhäisille varaajilla hinnat ovat usein kalliimpia. Halvimmat lennot myydään yleensä muutamia kuukautta ennen matkustusajankohtaa, joten ole ajoissa liikkeellä.

Turusta Kööpenhaminaan lentää SAS. Lennot Turku-Kööpenhamina-Turku -välillä eivät ole tosin kovin edullisia, joten juna- tai automatka Turun ja Helsingin välillä voi olla hinnan ja vaivan arvoinen.

Tampereelta Kööpenhaminaan tai Oulusta Kööpenhaminaan ei järjestetä tällä hetkellä suoria lentoja, joten sinun tulee lentää Köpikseen esim. Helsinki-Vantaan tai Tukholman kautta, mikäli lähtöpisteesi on Tampere tai Oulu.

Lento Helsingistä Kööpenhaminaan kestää noin 1,30 tuntia. Tuuliolosuhteista riippuen voi lentoaika olla myös 1,40 tuntia. Aikaero Tanskan ja suomen välillä on yksi tunti, joten Kööpenhaminaan lentäessä sinun pitää siirtää kelloa tunti taaksepäin. Tämä tarkoittaa sitä, että jos vaikkapa lentosi lähtee klo 09.10 aamulla – kuten Norwegianin aamu lento lähtee – olet perillä paikallista aikaa jo klo 9.40. Lentäessäsi takaisin Suomeen ”menetät” yhden tunnin.

Norwegianin lennot
Norwegianin lennot Kööpenhaminaan ovat erittäin edullisia. Halvimmillaan Norwegian lentää Köpikseen alle 30 eurolla per suunta! Halpoja lentoja on runsaasti tarjolla, eikä kyse ole vain muutamasta edullisesti lennosta. Norwegianin eduksi on myös sanottavat erinomaiset lentoajat. Norwegianin aamulento lähtee yleensä noin klo 9 aikaan, eli ei epäinhimillisen ajoissa. Iltalennot lähtevät noin klo 18-19 aikaan.

Finnairin lennot Kööpenhaminaan ovat todennäköisesti kalliimpia kuin esim. Norwegianin lennot. Lentoajat Finnairilla on yleensä hyviä. Kahvia ja teetä saa veloituksetta, kun taas esimerkiksi Norwegianilla kahvikupista joutuu maksamaan 20 tanskan kruunua (noin 2,6 euroa). Finnairin hyvänä puolena voi myös mainita suomalaisen ja suomenkielisen matkustamohenkilökunnan.


LentohakuHotellihakuLento+hotelli