Edullinen lentokenttäpysäköinti Helsinki-Vantaalla - Airparkki.fi »
Alk. 3 vrk 22€ ja viikko 29€ - Aivan kentän kupeessa - Maksuton terminaalikuljetus

Home / Tanska / Kööpenhamina, Tanska / Kööpenhaminan hotellit

 

Kööpenhaminan hotellit ovat perinteisesti olleet olleet hintavia, mutta viime vuosina – ehkäpä talouskriisistä johtuen – hinnat ovat tulleet alaspäin. Keskiluokkaisen hotellihuoneen hinta on edullisimmillaan noin 100 euroa yö. Luksusta tällä hinnalla ei kuitenkaan saa, eikä hintaan välttämättä sisälly aamiaista. Edullisimmillaan hotelli Kööpenhaminan keskustan tuntumasta (1-6 km keskustasta) saa noin 70-80 eurolla, mutta tällöin on tyydyttävä varsin vaatimattomaan hotelliin ilman aamiaista.

Hostelleja Kööpenhaminasta löytyy aivan keskustasta. Suurin osa on Tanskan hostelleista kuuluu Danhostel-organisaatioon. Sijaintinsa puolesta paras on Danhostel Copenhage City (Vandkunsten 5). Yöpyminen on todella edullista ja maksaa halvimmillaan alle 10 euroa yö. Toinen hyvä vaihtoehto löytyy H. C. Andernsens Boulevardilta, josta löytyy suuri Danhostel. Mikäli olet liikkeellä Kööpenhaminassa esim. omalla autolla tai perheesi kanssa ja jatkat matkaasi vaikkapa Jyllantiin Legolandiin tai Saksaan, saattaa Danhostel Amager olla hyvä vaihtoehto. Tämä hostelli sijaitsee Amager Motorvej, eli moottoritien kupeessa, joten pääset Danhostel Amager sijaitsee Amagerfælledin metsän eteläpuolella. Täällä on runsaasti leikkitilaa esim. lapsille.

Mikäli haluat yöpyä Kööpenhaminassa mukavasti, voi valintasi olla esimerkiksi erinomaisella paikalla ja kulkuyhteyksien lähellä sijaitseva Scandic Palace Hotel. Hotellin ympäristö ei tosin ole aivan niin viehättävä kuin esim. Nyhavnin lähistöllä sijaitsevien hotellien.

Luksusluokan hotellia etsiville suosittelemme Nimb hotellia Tivolin kupeessa, klassista D´Angleterre hotellia kuuluisan Kongens Nytorv -aukion vieressä, design-huonekaluistaan tunnettua Radisson SAS -hotellia tai Admiral Hotel Copenhagenia Nyhavnin takana Pienen merenneidon patsaan suunnassa.

Keskiluokkaisista kohtuuhihtaisista hotelleista voimme suositella esim. Hotel Maritimia tai hieman laadukkaampaa Hotel Hebronia. Maritim sijaitsee erittäin rauhallisella alueella ja mm. viihtyisä Nyhavn lukuisine ravintoloineen on vain kivenheiton päässä. Toisaalta lähipalvelut ovat huonoja ja vaikkapa kioskia saa hakea usemman korttelin päästä. Näistä kahdesta suosittelemme kuitenkin Hotel Maritimia.

Vinkki hotellin varaukseen: Mikäli saavut Kööpenhaminaan ilman hotellivarausta ja edessä on yöpyminen joko puiston penkillä tai hotellissa, niin suosittelemme vierailua Tivolia vastapäätä Vesterbrogadella sijaitsevat turisti-infossa. Heillä saattaa olla tarjolla edullisia viime hetken tarjouksia vapaista hotellihuoneista.


LentohakuHotellihakuLento+hotelli