Edullinen lentokenttäpysäköinti Helsinki-Vantaalla - Airparkki.fi »
Alk. 3 vrk 22€ ja viikko 29€ - Aivan kentän kupeessa - Maksuton terminaalikuljetus

Home / Tahiti

 

Tyynenmeren paratiisisaari Tahiti on eksoottista rantalomaa etsivät unelmakohde. Tahitiin houkuttelevat matkailijoita sen valkoiset hiekkarannat, turkoosit laguunit, aurinkoinen ja trooppinen ilmasto, kaunis luonto sekä ihanan kiireetön tunnelma. Tahiti kuuluu Ranskan Polynesiaan, ja se koostuu monista eri saarista saarista, joista tunnetuimpia ovat Tahiti, Moorea ja Bora Bora. Kohde sopii parikunnille, lapsiperheille, aktiivilomailijoille ja reppureissaajille. Tahiti on myös erityisen suosittu häämatkakohde. Parhaat ostos- ja illanviettomahdollisuudet löytyvät pääkaupunki Papeetesta. Hintatasoltaan Tahiti on samaa luokkaa Suomen kanssa. Tahitilla vallitsee lämmin ilmasto ympäri vuoden ja vesi on aina 25-asteista. Sateita esiintyy eniten marras-huhtikuussa, jolloin on hyvin kuumaa jo kosteaa. Touko-lokakuussa on kuivempaa ja viileämpää.

Aktiviteetit

Tahiti on erittäin suosittu surffauskohde. Kirkkaiden vesien ja kauniiden koralliriuttojen ansiosta sukellus ja snorklaus ovat myös suosittuja harrastuksia. Saaren vuoristoiset ja metsäiset sisäosat tarjoavat erinomaiset patikointimaastot ja luontomatkailupuitteet.

Matkat Tahitille ja liikkuminen

Tahiti sijaitsee maapallon toisella puolella, joten matka on pitkä. Lentoja järjestyy esimerkiksi Uuden-Seelannin, USA:n ja Japanin kautta. Myös matkatoimistojen kautta on saatavilla lomapaketteja. Lentokenttä sijaitsee pääkaupunki Papeetessa. Tahitin saarilla on kätevä liikkua busseilla, omalla autolla, skootterilla ja polkupyörällä.

Tahitin lomakohteet

Bora Bora

Bora Bora on Tahitin suosituin saari, joka lumoaa paratiisimaisuudellaan ja kauneudellaan. Ikiaikaisen suosittu häämatkakohde on yksi maailman kauneimmista saarista. Bora Boran maisemakuvaa hallitsevat saaren keskellä kohoavat vehreät vuoret. Korkein huippu on 727 metrin korkuinen Mount Otemanu. Bora Bora on Ranskan Polynesian kallein kohde ja saarelle tullaan nimenomaan nauttimaan luksuksesta. Laguunin yllä kohoavassa bungalowissa yöpyminen on kallista, mutta ikimuistoista.

Lue lisää kohteesta: Bora Bora

Tahiti

Tahiti on Ranskan Polynesian saariryhmän pääsaari. Tahiti koostuu kahdesta paratiisisaaresta Tahiti Nui (suuri saari) ja Tahiti Iti (pieni saari). Molempien saarien keskeltä kohoavat tulivuoret, joten saaren rannat ovat mustahiekkaisia. Ranskan Polynesian pääkaupunki Papeetessa on ravintoloita, yökerhoja, markkinoita ja kauppoja. Tahiti on kuuluisa mustista helmistään, joten niitä kannattaa ostaa markkinoilta matkamuistoksi. Molemmilla saarilla on hyvät harrastemahdollisuudet. Pikkusaari Tahiti Itissä on todella suuria surffausaaltoja ja Teahupoo -niminen alue on haastavuutensa vuoksi varattu vain ammattilaissurffaajille.

Moorea

Moorean saari sopii erityisen hyvin sukeltajille, sillä saaren ympärillä on kirkkaanturkoosi laguuni ja koralliriuttoja. Moorea on onnistunut säilyttämään autenttisen tunnelmansa ja pitkin saaren rantoja on vain vaatimattomia pikkukyliä. Majoitusvaihtoehdoissa on kuitenkin runsaasti valinnanvaraa ja saarelta löytyy muutamia ravintoloita ja baareja. Rantojen lisäksi saarella on jylhiä tulivuoria, metsiä, vesiputouksia sekä ananasviljelmien peittämiä laaksoja.


LentohakuHotellihakuLento+hotelli