Edullinen lentokenttäpysäköinti Helsinki-Vantaalla - Airparkki.fi »
Alk. 3 vrk 22€ ja viikko 29€ - Aivan kentän kupeessa - Maksuton terminaalikuljetus

Home / Saksa / Berliini, Saksa / Ostokset Berliinissä

 

Berliinin ostoskeskukset tarjoavat sinulle oivan tilaisuudet tyydyttävää pahin shoppailuhimosi. Ohessa lista Berliinin ostoskeskuksista ja tavarataloista.

Vinkki: tulosta tämä lista mukaan matkallesi!

Berliinin tavaratalot

KaDeWe, Kaufhaus des Westens

Tauentzienstrasse 21-24, KaDeWe eli Kaufhaus des Westens on Euroopan suurin tavaratalo, ”Berliinin Stockmann”. Jos sinulla ei ole aikaa tai intoa shoppailla Berliinissä aivan mielin määrän, voimme suositella käyntiä KaDeWella. Täältä löydät todennäköisesti kaikena tarvitsemasi. Vertailun vuoksi: Stockmannin tavaratalo on kooltaan noin 50 000 m2, kun KaDeWen koko on noin 60 000 m2.
http://www.kadewe.de

Galeries Lafayette

Galleries Lafayette on luksusluokan tavaratalo, jossa myydään lähinnä muotia, asusteita ja kosmetiikkaa. Lafayette-ketju on kuuluisa erityisesti Ranskassa, mutta se vuonna 1998 ketju avasi tavaratalon myös Berliinissä. Friedrichstrasse 76-78
http://www.galerieslafayette.de

Karstadt am Hermannplatz

Hermannplatz Karstadtin tavaratalo sijaitsee Kreutzbergin kaupunginosassa Hermannplatzilla noin 1,5-2 km keskustan eteläpuolella.
http://www.karstadt.de

Berliinin ostoskeskukset

Galeria Kaufhof Berlin

Yksi vanhimmista ja parhaiten tunnetuista Itä-Berliinin ostoskeskuksista. Alexanderplatz 9
http://www.galeria-kaufhof.de

Alexa Center

Alexa Center sijaitsee nimensä mukaisesti Alexanderplatzilla. Grunerstrasse 20
http://www.alexacentre.com

Potsdamer Platz Arkaden

Alte Potsdamer Strasse 7, Postdamer Platz Arkaden sijaitsee aivan Berliinin keskustassa. Ostoskeskus tarjoaa noin 120 liikettä kolmessa kerroksessa.
http://www.potsdamer-platz-arkaden.de

Quartier 206

Friedrichstrasse 71, Galleries Lafayetten vieressä on loistelias pienempi ostoskeskus Quartier 206. Quartier 206 pitää sisällään luksusmerkkejä kuten Louis Vitton, Gant, Gucci, Bottega Veneta, Marlboro Classic ja Yves Sant Laurent. Tämän ostoskeskuksen lasipiha lasikattoineen ja koristeellisine portaineen on jo itsessään pieni nähtävyys-
http://www.quartier206.com

Gesundbrunnencenter

Badstrasse 4, Gesundbrunnenin rautatieaseman yhteydessä oleva ostoskeskus. Yhteensä 107 kauppaa. Gesundbrunnencenter sijaitsee noin 5 km keskustasta pohjoiseen. Gesundbrunnencenteriin pääsee S-junalla. Jos olet liikenteessä autolla, on kauppakeskuksen yhteydessä ilmainen pysäköinti.
http://www.gesundbrunnen-center.de

Gropiuspassagen

Johannisthaler Chaussee 317, Yksi Berliinin suurimmista ostoskeskuksista. Yhteensä 150 kauppaa. Sijaitsee noin 7 km keskustasta etelään Buckowin kaupunginosassa. Ostoskeskukseen pääsee U7-metrolla.
http://www.gropius-passagen.de

Hauptbahnhof

Ella-Trebe-Strasse, Päärautatieaseman yhteydessä oleva suurehko ostoskeskus
http://www.berlin-hauptbahnhof.de/site/berlin__hauptbahnhof/en/shops/shops.html


LentohakuHotellihakuLento+hotelli