Edullinen lentokenttäpysäköinti Helsinki-Vantaalla - Airparkki.fi »

Home / Saksa / Berliini, Saksa / Lennot Berliiniin

 

Lentoja Berliiniin tarjoaa etupäässä viisi lentoyhtiötä: Air Berlin, Finnair, Sas, Lufthansa ja Air Baltic. Lisäksi suoria lentoja voi satunnaisesti tarjota myös muut lentoyhtiöt, jos ne tekevät välilaskun Berliinissä. Lentojen hintavertailuun voi käyttää esimerkiksi Ebookersia tai Supersaveria. Lento Helsingistä Berliiniin kestään noin 1,45 h.

Edullisia lentoja Berliiniin tarjoaa mm. Air Berlin. Air Berlinin meno-paluu –hinnat välille Helsinki-Berlin ovat edullisimmillaan noin 80 euron luokkaa. Edullisin lento saattaa tosin lähteä Helsingistä hyvin aikaisin aamulla – otathan tämän huomioon lentoja varatessa. Hyvänä puolena on tietysti se, että olet aikaisin perillä Berliinissä. Halpoja lentoja Berliinin voi etsiä Air Berlinin sivuilta.

Suoria lentoja Berliiniin tarjoaa myös Finnair, mutta Finnairin hinnat eivät ole yhtä kilpailukykyisiä muihin lentoyhtiöihin verrattuna. Lentojen hintavertailua kannattaa kuitenkin tehdä.

Kun varaat lennon tarpeeksi ajoissa, on todennäköisyys edulliseen lentolippuun ja halpaan lentoon parempi kuin jos jätät matkavarauksen viimetippaan. Mahdollisuutesi halpaan lentoon on parempi, jos varaat lennon yli 6 kk ennen matkustusajankohtaa. Myös vuodenaika ja matkustusajankohta vaikuttaa lennon hintaan: edullisimmat lennot löydät todennäköisesti talviaikaan. Kalleimmillaan lennot ovat turistikaudella ja juhlapyhinä. Joululoman aikaan sekä lennot että hotellit ovat yleensä edullisia. Keskellä päivää lennot saattavat olla edullisempi, kun taas aamulennot (ei liian aikaisin) ovat usein kalliita, sillä työmatkailaiset käyttävät usein näitä lentoja.

Tällä hetkellä Suomesta pääsee suoralla lennolla Berliiniin ainoastaan Helsingistä. Tampere-Berliini tai Oulu-Berliini lentoja etsivien täytyy tyytyä välilaskuun esimerkiksi Helsingissä, Tukholmassa tai Kööpenhaminassa. Mm. Oulusta pääsee Kööpenhaminaan Norwegianin lennolla, josta Berliiniin voi jatkaa esim. EasyJetin lennoilla.

Aikaero Suomen ja Saksan välillä kannattaa ottaa huomioon. Kelloja käännetään yksi tunti taaksepäin, joten jos lähdet Helsingistä Berliiniin klo 7.00 aamulla, niin olet perillä noin klo 7.45 paikallista aikaa.

Etsi ja varaa lennot Berliiniin »
Etsi ja varaa hotelli Berliinistä »


LentohakuHotellihakuLento+hotelli

 
 
 
 
Lentohakukoneet
FlyHi.fi
eTicket.fi
Logitravel.fi
Tripsta.fi
Supersaver.fi
Hotellihakukoneet
Hotels.com
Trivago.fi

Loma-asunnot
Interhome.fi
Lomarengas
Matkatoimistot
Matkapörssi.com
Apollomatkat
OK-Matkat
Alppimatkat.fi
KalevaTravel.fi
Matkapojat.fi
Ikaalisten Matkatoimisto
Lentoyhtiöt
airBaltic.com
AerLingus
Air Berlin
Lufthansa
SAS
Turkish Airlines
Matkavakuutukset
If Matkavakuutus
AIG Direct

Laivamatkat
Eckerö Line
St. Peters Line
Finnlines
Hotelliketjut
Radisson Blu
Glohotels.fi
BestWestern.fi
Hotellimaailma.fi
Iberostar.com
Melia International
Moevenpick-hotels.com
RIU.com