Edullinen lentokenttäpysäköinti Helsinki-Vantaalla - Airparkki.fi »

Home / Paraguay

 

Paraguay on melko tuntematon, mutta kiehtova kohde, joka sopii kokeneemmalle reppureissaajalle. Maassa on erittäin vähän turismia, joten nähtävyyksiä pääsee vilkuilemaan ihan omassa rauhassa. Kohde vaatii matkailijalta omatoimisuutta, mutta matkailu on erittäin edullista. Paraguaylaiset ovat hyvin ystävällisiä ja sosiaalisia. Heidän kulttuuriinsa ja arkeensa voi helposti hypätä mukaan.

Paraguay eroaa muista Etelä-Amerikan maista siten, että suurin osa Paraguayn luonnosta koostuu ruohokenttien peittämistä tasangoista. Maasta ei pahemmin löydy vuoristoja eikä viidakoitakaan. Ilmasto vaihtelee subtrooppisesta lauhkeaan. Kesäkuukausina on hyvin kuumaa, mutta muina vuodenaikoina leutoa. Itäosissa sataa melko runsaasti ja lännessä on kuivaa.

Nähtävää

Parque Nacional Ybycui – Paraguayn ainoa subtrooppinen sademetsä ja luonnonpuisto, josta löytyy mm. huikeita vesiputouksia.
Trinidad – UNESCOn maailmanperintöluetteloon kuuluva kaupunki. Alun perin katolisten jesuiittojen perustamassa kaupungissa sijaitsee kaksi Unescon kohteisiin kuuluvaa lähetysasemaa: La Santisima Trinidad de Paraná ja Jesus de Tavarangue.
Veneily Rio Paraguay–joella – Pääkaupunki Asunciónista voi ottaa lautan ja lähteä jokiristeilylle ihailemaan luontoa.
Igassun putoukset – Argentiinan ja Brasilian rajalla sijaitsevat mahtavat vesiputoukset ovat todellinen luonnon taideteos. Kohde on suosittu nähtävyys myös Paraguayssa matkailevien keskuudessa, sillä se sijaitsee lähellä maan rajaa. Putoukset sijaitsevat kahden kansallispuiston alueella: Iguazún kansallispuistossa Argentiinassa ja Iguaçun kansallispuistossa Brasiliassa.

Asunción

Maan pääkaupunki Asunción on kiehtova sekoitus kolonialismin aikaisia taloja sekä modernia arkkitehtuuria. Kaupunki on kaoottinen, mutta monet matkailijat pitävät sitä myös viehättävänä paikkana. Kaupungissa ei ole pahemmin nähtävyyksiä, mutta vierailemisen arvoisia kohteita ovat esimerkiksi Museo del Barro -museo ja Panteon Nacional de los Heroes.


LentohakuHotellihakuLento+hotelli

 
 
 
 
Lentohakukoneet
FlyHi.fi
eTicket.fi
Logitravel.fi
Tripsta.fi
Supersaver.fi
Hotellihakukoneet
Hotels.com
Trivago.fi

Loma-asunnot
Interhome.fi
Lomarengas
Matkatoimistot
Matkapörssi.com
Apollomatkat
OK-Matkat
Alppimatkat.fi
KalevaTravel.fi
Matkapojat.fi
Ikaalisten Matkatoimisto
Lentoyhtiöt
airBaltic.com
AerLingus
Air Berlin
Lufthansa
SAS
Turkish Airlines
Matkavakuutukset
If Matkavakuutus
AIG Direct

Laivamatkat
Eckerö Line
St. Peters Line
Finnlines
Hotelliketjut
Radisson Blu
Glohotels.fi
BestWestern.fi
Hotellimaailma.fi
Iberostar.com
Melia International
Moevenpick-hotels.com
RIU.com