Edullinen lentokenttäpysäköinti Helsinki-Vantaalla - Airparkki.fi »

Home / Neitsytsaaret

 

Karibianmerellä sijaitseva Neitsytsaaret jakautuu kahteen osaan: Iso-Britannialle kuuluviin Brittiläisiin Neitsytsaariin ja Yhdysvalloille kuuluviin Yhdysvaltain Neitsytsaariin. Tuhansista saarista koostuvista Neitsytsaarista löytyy erinomaisia rantoja sekä sukellus- ja snorklausmahdollisuuksia. Kohde on siisti ja turvallinen, ja sopii myös lapsiperheille. Saarilla voi tehdä myös täysin verovapaita ostoksia. Päivälämpötila pysyy läpi vuoden 20 asteen yläpuolella ja kohde sopii matkailuun ympäri vuoden. Kesällä turistisesonki on hiljaisimmillaan ja hinnat alhaalla.

Brittiläiset Neitsytsaaret

Brittiläiset Neitsytsaaret koostuvat yli 60 saaresta, joista suurimmat ovat Tortola, Anegada, Jost Van Dyke ja Virgin Gorda. Monet saarista ovat asumattomia. Väkirikkaimmalla Tortolan saarella sijaitsee pääkaupunki Road Town. Kaupunki sijaitsee hevosenkengän muotoisen kauniin Road Harbour – luonnonsataman ympärillä. Brittiläiset Neitsytsaaret on Karibian vauraimpia alueita.

Yhdysvaltalaiset Neitsytsaaret

Yhdysvaltalaiset Neitsytsaaret koostuvat 68 tuliperäisestä saaresta, joista suurimmat ovat Saint Croix, Saint Thomas ja Saint John. Saint Thomas–saarella sijaitsee myös pääkaupunki Charlotte Amalie, josta löytyy monia historiallisia rakennuksia. St. Thomas on turistiystävällinen saari, joka tunnetaan verovapaista ostosmahdollisuuksistaan ja Karibian tärkeimmästä satamasta.


LentohakuHotellihakuLento+hotelli

 
 
 
 
Lentohakukoneet
FlyHi.fi
eTicket.fi
Logitravel.fi
Tripsta.fi
Supersaver.fi
Hotellihakukoneet
Hotels.com
Trivago.fi

Loma-asunnot
Interhome.fi
Lomarengas
Matkatoimistot
Matkapörssi.com
Apollomatkat
OK-Matkat
Alppimatkat.fi
KalevaTravel.fi
Matkapojat.fi
Ikaalisten Matkatoimisto
Lentoyhtiöt
airBaltic.com
AerLingus
Air Berlin
Lufthansa
SAS
Turkish Airlines
Matkavakuutukset
If Matkavakuutus
AIG Direct

Laivamatkat
Eckerö Line
St. Peters Line
Finnlines
Hotelliketjut
Radisson Blu
Glohotels.fi
BestWestern.fi
Hotellimaailma.fi
Iberostar.com
Melia International
Moevenpick-hotels.com
RIU.com