Edullinen lentokenttäpysäköinti Helsinki-Vantaalla - Airparkki.fi »
Alk. 3 vrk 22€ ja viikko 29€ - Aivan kentän kupeessa - Maksuton terminaalikuljetus
Mauritius

Home / Mauritius

 

Mauritius on Intian valtamerellä sijaitseva tuliperäinen saari, jonka paratiisimainen ympäristö, ihanteellinen ilmasto ja ystävälliset ihmiset hurmaavat matkailijan. Mauritius on yksi Afrikan varakkaimmista valtioista ja sen vuoksi palvelut ovat hyvin korkealaatuisia ja paikka on suosittu luksusmatkakohde. Ilmasto on lämmin ja kostea läpi vuoden ja sateita esiintyy eniten joulukuusta huhtikuuhun. Suomen talven aikana lämpötila on 25-34 astetta.

Mauritukselta löytyy valkoisia hiekkarantoja, harrastusmahdollisuuksia ja kulttuurinähtävyyksiä. Harrastaa voi esimerkiksi kalastusta, sukellusta, luontoretkiä ja golfia. Mauritus on mielenkiintoinen kohde lintubongareille: saarella elää paljon lajeja, joita ei löydy mistään muualta maailmasta.

Mauritius on hyvä paikka sekä niille, jotka haluavat lomallaan nautiskella ja rentoutua rauhallisessa ympäristössä että myös heille, jotka haluavat harrastaa aktiviteetteja. Saari on myös suosittu häämatkakohde. Ostosmahdollisuuksista kiinnostuneen kannattaa suunnata pääkaupunki Port Louisiin.

Busseilla ja takseilla pääsee liikkumaan helposti ja edullisesti. Myös auton voi vuokrata. Matkatoimistot järjestevät Mauritiukselle suoria lentoja.

Belle Mare

Belle Marelta löytyy maan kauneimpia hiekkarantoja: puhtaan valkoisia ja pehmeitä. Rannalla voi snorklata, veneillä ja harrastaa erilaisia vesiurheilulajeja. Belle Mare on suosittu kohde golfin harrastajien keskuudessa ja kaksi golfkenttää löytyy. Mauritiuksella on pitkät golfperinteet ja se on yksi ensimmäisistä maista, jossa lajia alettiin pelaamaan. Belle Maressa sukeltamismahdollisuudet ovat myös erinomaiset.

Gran Baie

Grand Baien rannat kuuluvat maan parhaimmistoon. Rannan tuntumassa ja kaupungilla on paljon pikkukauppoja ja ravintoloita. Kaupungin alueelta löytyy myös kolme ostoskeskusta: Sunset Boulevard, Grand Bazar ja La Croisette. Iltaelämästä kiinnostuneiden kannattaa matkustaa Grand Baieen, sillä sieltä löytyy monipuolisesti baareja ja diskoja.

Flic en Flac

Flic en Flac on pieni ja rauhallinen kylä, jossa on kahdeksan kilometriä pitkä, valkoisesta korallihiekasta koostuva ranta. Laguuni sopii erinomaisesti snorklaamiseen ja sukelluskeskukset järjestävät paikan päällä kursseja ja retkiä. Flic en Flacin lähistöllä sijaitsee Caselan luonnonpuisto, jossa pääsee ihailemaan paikallisia lintuja ja eläimiä. Puistossa voi liikkua jeepillä ja kävellä pitkin riippusiltoja. Flic en Flacista löytyy hyvin myös iltaelämää ja shoppailumahdollisuuksia.


LentohakuHotellihakuLento+hotelli