Edullinen lentokenttäpysäköinti Helsinki-Vantaalla - Airparkki.fi »
Alk. 3 vrk 22€ ja viikko 29€ - Aivan kentän kupeessa - Maksuton terminaalikuljetus

Home / Malediivit

 

Malediivit on Intian valtamerellä sijaitseva saaristovaltio, joka koostuu 26 atollista, joihin kuuluu peräti 1190 saarta. Maan pääkaupunki on Malé, eräs maailman pienimmistä sellaisista. Malediivit on paratiisimainen lomakohde, jonka valkeat hiekkarannat, turkoosit laguunit ja kristallinkirkas vesi eivät jätä ketään kylmäksi. Rannoilla voi harrastaa esim. purjelautailua, snorklausta ja sukellusta. Malediivit on oikea sukeltajien paratiisi. Vedenalainen maailma on täynnä koralliriuttaa ja eksoottisia kalalajeja.

Ilmasto on lämmin ja trooppinen ympäri vuoden. Joulu-maaliskuun välinen aika on kuivin ja se on suosituinta matkustusaikaa. Saarien välillä voi liikkua lentotakseilla ja veneillä. Turismiin suuntautuneet saaret ovat erillään malediivilaisten asuttamista saarista. Vieraileminen malediivilaisten saarilla (paitsi Malella) vaatii erityisluvan. Maa on matkakohteena melko kallis. Malediivit on muslimimaa, joten pukeutumissääntöjä tulee kunnioittaa, kun lähtee ulos hotellialueen ulkopuolelta. Alkoholi on kiellettyä kaikkialla paitsi hotellien baareissa.

Malediivit on oikea lomakohde niille, jotka etsivät täydellistä rauhaa ja rentoutumista paratiisimaisessa ympäristössä.

Ari Atoll

Ari Atoll on yksi Malediivien suurimpia saariryhmiä. Se on sukeltajien unelmakohde saarta ympäröivän suuren koralliriutan ansiosta. Saarella voi huoletta keskittyä nauttimaan hiekkarannoista ja uimisesta hyvien palveluiden äärellä. Erilaiset hemmotteluhoidot ovat saarella hyvin suosittuja.

Lhaviyani Atoll

Lhaviyani Atollille lentää Malélta 40 minuutissa. Atolli on yksi Malediivien isoimmista. Sukeltaminen ja snorklaus ovat suosittua ajanvietettä. Kuredun saarella sijaitsee Malediivien ainoa 9-reikäinen golfkenttä.

Noonu Atoll

Noonu Atolliin kuuluva Irufushi on vehreä paratiisisaari ensiluokkasilla hotelleilla, joista saa erinomaisia palveluja. Saarella voi rentoutua paratiisirannan äärellä ja spa-hoidoissa sekä osallistua hotellien omiin aktiviteetteihin. Noonu Atollilla, kuten muillakin saarilla, voi asua bungalowessa, joko rannalla tai veden päällä.

North Malé Atoll

North Male’ Atollilla sijaitsee mm. Malediivien pieni pääkaupunki Malé. Male on hyvin rauhallinen kaupunki, jossa voi kuluttaa aikaa kiertelemällä markkinoita ja syömällä malediivilaisia ruokia. Kaupungin nähtävyyksistä mainittakoon 400 vuotta vanha moskeija ja Islamilainen Keskusta. Myös Malediivien lentokenttä sijaitsee North Malélla.

Raa Atoll

Raa Atoll on Pohjois-Malediiveilla sijaitseva hiljainen saari, jossa on vain yksi hotelli. Oma rauha on taattu. Palvelut ovat siitä huolimatta ensiluokkaiset. Raa Atollilla voi unohtaa murheet ja keskittyä vain rentoutumiseen. Raa sijaitsee 130 km päässä Malén lentokentältä.


LentohakuHotellihakuLento+hotelli