Edullinen lentokenttäpysäköinti Helsinki-Vantaalla - Airparkki.fi »
Alk. 3 vrk 22€ ja viikko 29€ - Aivan kentän kupeessa - Maksuton terminaalikuljetus

Home / Kreikka / Kreeta, Kreikka / Hania, Kreeta

 

Viehättävä satamakaupunki, Hania

Hania, Kreetan entinen pääkaupunki on yksi saaren viihtyisimmistä kaupungeista. Haniassa on noin 80 000 asukasta ja se on Kreetan toisiksi suurin kaupunki. Kaupungissa on useita kahviloita ja ravintoloita sekä hyvät ostosmahdollisuudet.

Vanha kaupunki ja venetsialainen satama

Kaupungin jakaa kahtia suuri kauppahalli ja Giannari-pääkatu. Hanian upein nähtävyys on Hanian vanha venetsialainen satama. Venetsialaisen sataman ympärille suuren hevosenkengän muotoon on levittäytynyt useita ravintoloita ja kahviloita. Satama ja sen majakka on yksi Kreetan upeimpia nähtävyyksiä, etenkin valaistuna illalla.

Hanian venetsialainen tällä hetkellä:
Hanian Venetsialainen satama

Hanian satama

Soudan lahdella sijaitseva Hanian laivasatama on Välimeren alueen suurin satama. Satamassa on myös Yhdysvaltojen laivaston tukikohta ja toisen maailmansodan sankarihautausmaa. Sankarihautausmaalle on haudattu yli 1500 Kreetan taistelussa kaatunutta sotilasta. Valitettavasti emme voi julkaista kuvia Soudan lahdelta sotalaivojen ja tukikohdan kuvauskiellon vuoksi.

Neo Horan kaupunginosa

Neo Horassa sijaitsee hienohiekkainen aurinkoranta ja rantakatua pitkin pääset tutustumaan kaupunkielämään kaupungin keskustaan.

Limnoupolis-vesipuisto

Limnoupolis on erittäin monipuolinen vesipuisto Haniassa. Sopii hyvin lapsiperheille.

Palaa takaisin Kreetan lomakohteet -sivulle »
Palaa takaisin Kreeta-sivulle »


LentohakuHotellihakuLento+hotelli