Edullinen lentokenttäpysäköinti Helsinki-Vantaalla - Airparkki.fi »
Alk. 3 vrk 22€ ja viikko 29€ - Aivan kentän kupeessa - Maksuton terminaalikuljetus

Home / Kreikka / Kreeta, Kreikka / Agios Nikolaos, Kreeta

 

Suosittu kreetalaiskaupunki Itä-Kreetalla.

Agios Nikolaos on aito kreetalaiskaupunki, erittäin monipuolinen ja suosittu lomakohde Mirabellolahden poukamassa Itä-Kreetalla. Kaupungin vilkkaat kauppakadut, yöelämä ja uimarannat tekevät lomasta onnistuneen. Agios Nikolaoksessa on n. 12 000 asukasta. Iltaisin ihmiset vetäytyvät viettämään huvielämää kaupungin tavernoihin ja baareihin, jotka ympäröivät kaupungin sydäntä eli Pohjattoman järveä. Suurin osa ravintoloista ja tavernoista on Pohjattoman järven ja sataman läheisyydessä.

Agios Nikolaoksen uimarannat

Agios Nikolaoksessa on yhteensä seitsemän puhtaaksi luokiteltua uimarantaa, joista yksi on keskustassa. Kahden kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitsee Almiroksen hienohiekkainen uimaranta.

Retket

Kaupungin lähettyvillä suosittuja retkikohteita ja nähtävyyksiä ovat kaunis Spinalongan asumaton saari ja Lassithin vuoristo.

Kaupungista tehdään laiva- ja veneretkiä pienille lähisaarille sekä kauemmas Kreikan saaristoon. Kaupungista on hyvät kulkuyhteydet ja mahdollisuudet omatoimiretkiin läheisiin pikkukyliin tai Iraklionin kaupunkiin, jonka läheisyydessä sijaitsee Kreetan tunnetuin nähtävyys: Knossoksen palatsin rauniot.

Ostokset

Agios Nikolaoksessa on vilkkaita kauppakatuja ja paikallisia pikkuliikkeitä. Kaupungissa järjestetään viikottain markkinat, jossa voi tehdä edullisia ostoksia. Suosittuja tuliaisia Kreetalta ovat laukut, vaatteet, korut, mausteet sekä oliiviöljy.

Palaa takaisin Kreetan lomakohteet -sivulle »
Palaa takaisin Kreeta-sivulle »


LentohakuHotellihakuLento+hotelli