Edullinen lentokenttäpysäköinti Helsinki-Vantaalla - Airparkki.fi »

Home / Komorit

 

Komorit on Intian valtamerellä sijaitseva saaristovaltio, joka koostuu kolmesta tuliperäisestä saaresta. Komorit eivät ole kovin tunnettu matkakohde ja maasta puuttuvatkin kaikki turisteille tyypillinen tarjonta, kuten loistohotellit. Komorit sopii kohteeksi oma-aloitteisille ja kokeneille matkailijoille, jotka haluavat kokea rentouttavan loman ilman muita turisteja ja turhia palveluja. Saarilta löytyy hiljaisia rantoja rentoutumiseen sekä sademetsiä ja vuoristoja, joissa voi harrastaa aktiviteetteja.

Komorien ilmasto on trooppinen ja rannikon keskilämpötila on 23-28 astetta. Marras-huhtikuu on kuumaa ja kosteaa aikaa, muu aika vuodesta on viileämpää ja kuivempaa. Trooppisten hirmumyrskyjen mahdollisuus on olemassa.

Grand Comore

Grand Comore – Komorien pääsaari, jossa sijaitsee pääkaupunki Moroni. Saarella on myös maailman suurin aktiivinen tulivuori, Mt. Kartala, joka on synnyttänyt aavikkomaisen laavakentän. Grand Comorelta löytyy myös upeita hiekkarantoja.

Mohéli

Valkoisia hiekkarantoja täynnä oleva Mohéli on oikea paratiisisaari. Mohélin kauneimpia rantoja ovat mm. Nioumachoua Beach ja Miringoni Beach.

Anjouan

Kolmanen Komori-saaren, Anjouan suurimmat kaupungit ovat Mutsamudu ja Domoni. Saaren nähtävyyksiä ovat mm. Mosquée du Vendredi-moskeija, Sultan’s Palace ja Ntingui-vuoret.


LentohakuHotellihakuLento+hotelli

 
 
 
 
Lentohakukoneet
FlyHi.fi
eTicket.fi
Logitravel.fi
Tripsta.fi
Supersaver.fi
Hotellihakukoneet
Hotels.com
Trivago.fi

Loma-asunnot
Interhome.fi
Lomarengas
Matkatoimistot
Matkapörssi.com
Apollomatkat
OK-Matkat
Alppimatkat.fi
KalevaTravel.fi
Matkapojat.fi
Ikaalisten Matkatoimisto
Lentoyhtiöt
airBaltic.com
AerLingus
Air Berlin
Lufthansa
SAS
Turkish Airlines
Matkavakuutukset
If Matkavakuutus
AIG Direct

Laivamatkat
Eckerö Line
St. Peters Line
Finnlines
Hotelliketjut
Radisson Blu
Glohotels.fi
BestWestern.fi
Hotellimaailma.fi
Iberostar.com
Melia International
Moevenpick-hotels.com
RIU.com