Edullinen lentokenttäpysäköinti Helsinki-Vantaalla - Airparkki.fi »

Home / Kap Verde

 

Kap Verde on Atlantin valtamerellä sijaitseva, Afrikkaan kuuluva saaristo, oikea rantalomailijan unelmakohde. Saaret ovat luonteeltaan erilaisia. Jotkut ovat hyvin vehreitä, toiset taas karumpia, joissa valkeaa hiekkarantaa riittää silmänkantamattomiin. Surffausmahdollisuudet ovat erinomaiset ja patikoijillekin löytyy kohteita.

Kap Verden turistipalvelut ovat vaatimattomammat kuin monissa muissa kohteissa, mutta siksi paikassa vallitseekin vielä mukavan autenttinen ja alkuperäinen henki. Suuri turistimassa ei ole vielä löytänyt sinne ja saaret ovat melko koskemattomia. Shoppailupaikkoja ja yöelämää ei saarella pahemmin ole. Nähtävyyksiäkään ei ole paljoa, mutta merkittävimpinä käyntikohteina voi mainita pääkaupunki Praian ja aikoinaan orjakaupan keskuksena toimineen Cidade Velhan. Kap Verde sopii rauhaa kaipaaville, auringonottoa rakastaville sekä vesiurheilua harrastaville lomailijoille. Shoppailu- ja kulttuuripaikka se ei ole.

Kap Verdessä paistaa aina aurinko ja lämpötila on yli 20 astetta, joten se sopii matkustamiseen ympäri vuoden. Merituulen ansiosta Kap Verdessä on viileämpää kuin manner-Afrikassa. Tammi- ja helmikuussa Saharalta puhaltaa hiekkamyrskyjä.

Sal

Saarista suosituin on Sal, joka on kilometritolkulla täynnä hiekkarantoja. Surffaus- ja muut vesiurheilumahdollisuudet ovat erinomaiset. Rehevää kasvillisuutta ei pahemmin ole, mutta se ei auringonpalvojaa häiritse.

Saarella keskuksessa ja suosituimmassa lomakohteessa, Santa Mariassa, vallitsee portugalilaisen ja afrikkalaisen tunnelman sekoitus. Hulppeita shoppailumahdollisuuksia ei ole, mutta mutta kaduilta löytyy jonkin verran kojuja ja pikkuputiikkeja. Santa Mariassa on myös sukelluskeskus.

Boa Vista

Boa Vistan saari on luonnoltaan karu, mutta täynnä sitäkin upeampia hiekkarantoja. Aurinko paistaa takuuvarmasti. Saarella voi harrastaa surffausta ja sukellusta sekä osallistua kalastusretkelle. Sal Rei on saaren pieni kalastajakylä, jossa on kauniita ja värikkäitä portugalilaisvaikutteisia taloja, hyviä kalaravintoloita ja muutamia baareja.

 


LentohakuHotellihakuLento+hotelli

 
 
 
 
Lentohakukoneet
FlyHi.fi
eTicket.fi
Logitravel.fi
Tripsta.fi
Supersaver.fi
Hotellihakukoneet
Hotels.com
Trivago.fi

Loma-asunnot
Interhome.fi
Lomarengas
Matkatoimistot
Matkapörssi.com
Apollomatkat
OK-Matkat
Alppimatkat.fi
KalevaTravel.fi
Matkapojat.fi
Ikaalisten Matkatoimisto
Lentoyhtiöt
airBaltic.com
AerLingus
Air Berlin
Lufthansa
SAS
Turkish Airlines
Matkavakuutukset
If Matkavakuutus
AIG Direct

Laivamatkat
Eckerö Line
St. Peters Line
Finnlines
Hotelliketjut
Radisson Blu
Glohotels.fi
BestWestern.fi
Hotellimaailma.fi
Iberostar.com
Melia International
Moevenpick-hotels.com
RIU.com