Edullinen lentokenttäpysäköinti Helsinki-Vantaalla - Airparkki.fi »
Alk. 3 vrk 22€ ja viikko 29€ - Aivan kentän kupeessa - Maksuton terminaalikuljetus

Home / Irlanti / Dublin, Irlanti / Ostokset Dublinissa

 

Yksi kauppa on Dubliniin tai yleensä Irlantiin matkustavalle ehdoton: Penneys. Penneys tunnetaan sen muissa toiminta maissa nimellä Primark. Penneys on halpaketju, jossa saa helposti 50 eurolla ostettua kokonaisen vaatekerran. Kaupasta löytyy kaikki mahdollinen koruista ja meikeistä, vaatteisiin ja kenkiin. Huivit ja vyöt irtoavat kaupasta kolmella eurolla ja kenkiä saa parilla kympillä. Toki täytyy pitää mielessä hinta-laatu-suhde. Kaikki tuotteet eivät ole kovin kestäviä ja saattavat kulahtaa ensimmäisessä pesussa. Dublinissa kävellessä on kuitenkin varmaa, että vastaan kävelee taukoamatta Penneysin paperikasseja.

Kaksi tärkeintä ostoskatua Dublinissa ovat eteläpuolelta löytyvä Grafton Street sekä pohjoispuolelta, Liffey-joen toiselta puolelta, löytyvä Henry Street ja sen ympäristö. Grafton Streetiltä löytyy kalliimpia merkkimyymälöitä ja suunnittelijoiden liikkeitä. Budjetista riippuen voi kadulla olla mukava käydä ostamassa luksusta tai pelkästään tyytyä ikkunaostoksiin. Osa näyteikkunoista on todella näyttäviä erityisesti joulun aikaan ja ikkunaostosten teosta saa silloin ilon irti. Henry Street on täynnä kaikenlaisia perusliikkeitä. Kadulta löytyy monia samoja liikkeitä kuin Suomestakin, H&M ja Zara mukaan lukien. Jos kaipaa erikoisempia liikkeitä, kannattaa poiketa itse Henry Streetiltä. Kadun ympäristössä on useampia pienempiä katuja, joilta löytyy myös pienempiä liikkeitä suurten ketjujen lisäksi.

Temple Bar on alue Dublinissa, jolta löytyy pubeja, baareja, ravintoloita ja liikkeitä. Temple Barin alueelta shoppailija löytää erikoisempia liikkeitä kuin muilta ostosalueilta. Shoppailun välissä on helppo löytää kahvila, jossa juoda kahvikupponen tai syödä välipalaa. Alueen pubeista löytyy usein myös ruokaa, joten shoppailuun voi hakea energiaa myös tankkaamalla perinteistä pubiruokaa. Alue on erityisesti turistien suosiossa, mikä näkyy myös alueen hinnoissa.

O’Connel Street on Dublinin pääkatu. Kadulta löytyy monia pikaruokaloita, kioskeja ja kahviloita. Pääkadulta itseltään ei löydy kovinkaan paljon kauppoja, mutta kadulta poikkeamatta törmää varmasti kiinnostaviin liikkeisiin. Pääkadun kaupoista suosittelemme kuitenkin naisille tai miehille, jotka etsivät tuliaisia puolisolle tai kumppanilleen, Ann Summers nimistä liikettä. Liikkeestä löytyy alusvaatteita ja muita eroottisia tuotteita. Kaupan tunnelma on mukava ja ostosten teko siellä on miellyttävää ja henkilökunta mukavaa. Sieltä on siis miehenkin helppo napata vaikkapa karkkistringit kotiin viemisiksi!

Varaa lennot Dubliniin »
Varaa hotelli Dublinista »


LentohakuHotellihakuLento+hotelli