Edullinen lentokenttäpysäköinti Helsinki-Vantaalla - Airparkki.fi »

Home / Irlanti / Dublin, Irlanti / Hotellit Dublinissa

 

Dublinin hotelleissa riittää valinnan varaa kuten missä tahansa pääkaupungissa. Dublinista hotellia varatessa on mukavaa, kun sijainnista ei tarvitse ottaa stressiä. Keskustan alue on sen verran pieni, että tuskin löytyy montaakaan hotellia, josta ei kävelisi helposti nähtävyydeltä toiselle. Toki hotelleja löytyy myös kauempaa tai lentokentän läheisyydestä jos sellaiseen mieluummin majoittuu kuin aivan keskustaan.

Varaa hotelli Dublinista »

Trinity Capital Hotel
Trinity Capital hotellissa erityispiirteenä on erikoinen sisustus. Siihen kuuluu mahtavia, liioitellun suuria huonekaluja ja violetteja ja viininpunaisia värejä. Hotellin ulkopuolella seisoo kultainen leijona. Aamiainen ei kuulu hotellihuoneiden hintoihin, mutta hotellissa on myös mahdollisuus ostaa lippu aamiais-buffetiin. Buffetissa voi nauttia perinteistä irlantilaista aamiaista mutta tarjolla on muutakin, mannermaisempaa, aamiaistarviketta. Hotelli on erittäin siisti ja palvelu ystävällistä. Huoneiden hinnat vaihtelevat sadasta eurosta sataanviiteenkymmeneen euroon per yö. Luvassa on kuitenkin 15 prosentin alennus, jos yöpyy hotellissa neljä yötä tai enemmän. Vaihtoehtona on myös Dublinin vierailijan paketti, jolloin hintaan kuuluu täysi irlantilainen aamiainen sekä liput Dublinin kaupunkikierrokselle sekä Guinness Storehouseen. Hotelli sijaitsee Pearse Streetillä, aivan Trinity Collegen takana.

Radisson Blu Hotel Dublin
Jos haluaa majoittua lähelle lentokenttää, voisi yksi vaihtoehto olla Radisson Blu Hotel Dublin. Läheltä löytyy Malahiden linna, Omni Parkin ostoskeskus, Dublin City University sekä pääposti. Huoneiden hinnat alkavat reilusta seitsemästäkymmenestä eurosta. Hotellista löytyy muun muassa ravintola ja baari, biljardipöytä sekä langaton verkko. Huonehintaan sisältyy myös lentokenttäkuljetus. Radisson-hotelleja löytyy 73:sta eri maasta, joten Radisson on varma valinta perushotellia kaipaavalle.

Hotel Dylan
Jos Dubliniin ottaa lemmikkieläimen mukaan sopisi hotelliksi esimerkiksi hotelli Dylan, joka sijaitsee esimerkiksi aivan National Galleryn vieressä. Enimmäismäärä lemmikeissä on kaksi per huone ja eläimen enimmäispaino on 30 kiloa. Hotellin palveluihin kuuluvat kuntoilutilat sekä limusiini, jos tekee mieli oikein kruisailla. Lisäpyyntönä voi myös ottaa itselleen allergiatestatut vuoteet ja pyyhkeet. Jokaisesta huoneesta löytyy tallelokero. Aamiainen ei kuulu hintaan mutta sen voi lisämaksusta tilata. Huoneiden hinnat alkavat reilusta sadastakolmestakymmenestä eurosta ylöspäin. Hauska yksityiskohta on hotellin sivuilla mainittu 18 vuoden ikäraja kevätloman aikana. Eli jos haluaa rauhan rellestäviltä nuorilta, on tämä hotelli hyvä valinta.

Varaa lennot Dubliniin »
Varaa hotelli Dublinista »


LentohakuHotellihakuLento+hotelli

 
 
 
 
Lentohakukoneet
FlyHi.fi
eTicket.fi
Logitravel.fi
Tripsta.fi
Supersaver.fi
Hotellihakukoneet
Hotels.com
Trivago.fi

Loma-asunnot
Interhome.fi
Lomarengas
Matkatoimistot
Matkapörssi.com
Apollomatkat
OK-Matkat
Alppimatkat.fi
KalevaTravel.fi
Matkapojat.fi
Ikaalisten Matkatoimisto
Lentoyhtiöt
airBaltic.com
AerLingus
Air Berlin
Lufthansa
SAS
Turkish Airlines
Matkavakuutukset
If Matkavakuutus
AIG Direct

Laivamatkat
Eckerö Line
St. Peters Line
Finnlines
Hotelliketjut
Radisson Blu
Glohotels.fi
BestWestern.fi
Hotellimaailma.fi
Iberostar.com
Melia International
Moevenpick-hotels.com
RIU.com