Edullinen lentokenttäpysäköinti Helsinki-Vantaalla - Airparkki.fi »
Alk. 3 vrk 22€ ja viikko 29€ - Aivan kentän kupeessa - Maksuton terminaalikuljetus

Home / Irlanti / Dublin, Irlanti / Dublinin hostellit

 

Hostelli kuin hostelli Dublinissa on keskustassa ja kaikki tarpeellinen kävelymatkan päässä. Dublinin hostellit ovat saaneet yleisimmillä hostelli-sivustoilla kaikki melko hyviä arvosteluja. Tämän voi päätellä myös nettisivujen arvosteluista, joissa arvosanat ovat lähes kaikilla Dublinin hostelleilla sellaista 70–85 prosenttia. Hostellin voi varata esimerkiksi hostelworld.com tai hosteldublin.com -sivuilta. Sivustoilta on myös helppo lukea ihmisten arvosteluja hostelleista.

Dormisänkyjen hinnat hostelleissa liikkuvat kymmenen ja kahdenkymmenen euron välillä. Yleensä yöt viikonloppuisin perjantaista sunnuntaihin ovat kalliimpia kuin viikolla. Hinta kipuaa usein myös hieman ylöspäin mitä vähemmän ihmisiä on dormissa. Useimmissa Dublinin hostelleista on myös tarjolla yksityisiä, private roomeja, joiden hinnat vaihtelevat paristakymmenestä eurosta jopa lähemmäs viittäkymmentä euroa. Hostellia varatessa on hyvä tarkistaa lista siitä mitä ekstraa hostelli mahdollisesti tarjoaa. Monissa hostelleissa on erilaisia tapahtumia iltaisin, kuten vaikkapa irlantilaista tanssia. Myös aamiainen saattaa kuulua hostellin hintaan, mutta usein aamiaiselta ei kannata odottaa ihmeitä: paahtoleipää, hilloa, maitoa ja muroja.

Yksi perushyvä hostelli on Isaacs Hostel osoitteessa Frenchmans Lane, Dublin 1. Hostelli on Dublinin ensimmäinen ja sijaitsee aivan Connollyn juna-aseman vieressä, joten junalle on helppo päästä. Samassa kompleksissa on useampiakin hostelleja, joten jos ei ole sattunut tekemään varausta on vieressä useampia hostelleja, joista kysellä sänkypaikkaa. Isaacs hostellista löytyy irlantilaisia-tanssi-iltoja, barbeque-iltoja ja elokuva-iltoja. Makuuhuoneisiin kuljetaan avainkorteilla ja respassa on henkilökuntaa 24 tuntia vuorokaudesta. Dormien sänkyhinnat vaihtelevat 17 ja 24 euron välillä.

Jos löytyy halua majoittua keskelle Temple Barin aluetta, ja välttää se parinkin minuutin kävely lähimpään pubiin, voisi yksi vaihtoehto hostelliksi olla esimerkiksi Oliver St. John Gogarty. Hostelli löytyy osoitteesta 18-21 Anglesea Street, Temple Bar, Dublin 2. Dormien sänkyhinnat ovat samaa luokkaa Isaacs hostellin kanssa. Hostelli on osa kuuluisaa Oliver St. John Gogartyn irlantilaista baaria. Baarista saa ruokaa ja live-esiintyjät valtaavat baarin kulman iltaisin.

Varaa lennot Dubliniin »
Varaa hostelli tai hotelli Dublinista »


LentohakuHotellihakuLento+hotelli