Edullinen lentokenttäpysäköinti Helsinki-Vantaalla - Airparkki.fi »
Alk. 3 vrk 22€ ja viikko 29€ - Aivan kentän kupeessa - Maksuton terminaalikuljetus

Home / Halvat lennot

 

Lentojen hintavertailu

Lentoja varatessa on kannattavaa tehdä hintavertailua, sillä lentojen hinnoissa voi olla suuriakin eroja. Lentohakukoneilla saa näppärästi esiin parhaat lentovaihtoehdot halutulle reitille ja päivämäärälle.

Siirry Ebookers-lentohakuun »

Ebookers alennuskoodit:
SUNNY10-10% kaikista hotelleista
Viimeinen varauspaiva: 03.01.2016 ja matkustuspaiva 31.12.2016.

AUTUMN20Lento+hotelli -20€
Viimeinen varauspaiva 03.01.2016 ja matkustuspaiva 31.12.2016

Hyviä ja luotettavia hakukoneita ovat mm.
Ebookers.fi
Supersaver.fi
Ticket.fi
eTicket.fi
SkyScanner.fi
Lentojen hintavertailuissa on mukana kaikki merkittävät lentoyhtiöt mm. AirBaltic, AirBerlinAerLingus, Finnair, SAS, TurkishAirlines, Lufthansa, QatarAirways, IcelandAir, Norwegian, Iberia, TAP Portugal, American Airlines, KLM, Vueling, Etihad Airways, Air France, BritishAirways, LOT, EasyJet ja useita muita lentoyhtiöitä.

Etsi lentoja »

Kuinka löytää halvimmat lennot?
Varaa matkasi ajoissa – Kun varaat lennon tarpeeksi ajoissa, on todennäköisyys edulliseen lentoon parempi kuin jos teet matkavarauksen viime hetkellä.
Matkustusajankohta – Vuodenaika ja matkustusajankohta vaikuttaa lennon hintaan. Edullisimmillaan lennot ovat todennäköisimmin talviaikaan ja kalleimmillaan turistikaudella ja juhlapyhinä. Myös matkustusajankohtana kohdemaassa järjestettävät tapahtumat voivat nostaa lentojen ja hotellien hintaa suuren kysynnän vuoksi.
Lähtö- ja saapumisaika – Lennot saattavat olla edullisempia keskellä päivää, kun taas aamulennot (ei liian aikaisin) ovat usein kalliita, sillä työmatkailaiset käyttävät usein näitä lentoja.
Lentoyhtiöt – Tinkimällä lennon tarjoiluissa ja matkustusmukavuudessa, valitsemalla halpalentoyhtiön säästät varmasti rahaa lentolipuissasi.

Hyvä muistaa lentoja varatessa
Vaihtoajat – Välilaskullisella lennolla muista valita tarpeeksi pitkät vaihtoajat erityisesti, jos matkalaukut täytyy itse huolehtia jatkolennolle.
Rajoitukset ja maksut – Tarkista lentoyhtiön mahdolliset matkalaukkurajoitukset ja lisämaksut.
Aikaero – Huomioi aikaero matkakohteessa. Jos lennät esimerkiksi Helsingistä New Yorkiin, saattaa perillä kello olla samanverran kuin lähtiessäsi Helsingistä.

Vertaile hintoja

Etsi ja varaa halvat lennot »


LentohakuHotellihakuLento+hotelli