Edullinen lentokenttäpysäköinti Helsinki-Vantaalla - Airparkki.fi »
Alk. 3 vrk 22€ ja viikko 29€ - Aivan kentän kupeessa - Maksuton terminaalikuljetus

Home / Dominikaaninen tasavalta / Punta Cana, Dominikaaninen tasavalta

 

Punta Cana on yksi Dominikaanisen tasavallan lomakohteista, joka tarjoaa valkeita hiekkarantoja ja kristallinkirkasta vettä. Punta Canan 30 kilometrin pituisella rannalla voi nauttia uimisesta, auringosta ja monipuolisista harrastusmahdollisuuksista. Valtaosa alueen majoitusvaihtoehdoista ovat all-inclusive -hotelleja, joissa voi nauttia täydestä palvelusta. Hotelleilla on yleensä omat rannat, joten hotellialueelta ei välttämättä tule edes tarvetta poistua. Matkustamista kannattaa välttää hurrikaanikaudella, joka kestää toukokuusta marraskuulle.

Aktiviteetit

Punta Canan rannoilla voi harrastaa sukeltamista, purjehdusta, syvänmerenkalastusta, surffausta, liitovarjoilua ja purjelautailua. Myös golf on alueella suosittu harrastus. Manati Park -teemapuistossa voi nähdä eksoottisia lintuja, kaloja ja nisäkkäitä sekä uida delfiinien kanssa. Punta Canan ekologisessa reservaatissa voi tehdä kierroksen sademetsässä ja uida lähteissä.

Ravintolat

Punta Canasta löytyy muutamia diskoja ja rantabaareja. Yöelämä on keskittynyt lähinnä hotellien omiin baareihin ja yökerhoihin. Myös suuri osa ravintoloista sijaitsee hotelleissa. Rannan edustalla olevasta El Cortecito -kylästä löytyy myös jonkin verran ravintoloita ja ostosmahdollisuuksia.

Matkat Punta Canalle

Ainakin Tjäreborg järjestää kohteeseen valmismatkoja. Dominikaaniseen tasavaltaan ei ole Suomesta suoria suoria lentoja.


LentohakuHotellihakuLento+hotelli