Edullinen lentokenttäpysäköinti Helsinki-Vantaalla - Airparkki.fi »
Alk. 3 vrk 22€ ja viikko 29€ - Aivan kentän kupeessa - Maksuton terminaalikuljetus

Home / Caymansaaret

 

Karibianmerellä sijaitseva Caymansaaret on kolmen korallisaaren muodostama, Britannialle kuuluva alue. Saarista suurin on Grand Cayman ja kaksi pienempää ovat nimeltään Cayman Brac ja Little Cayman. Saarilla on yhteensä noin 54400 asukasta. Saarten yksi merkittävimmistä nähtävyyksistä on maailmankuulu ranta Seven Mile Beach. Caymansaaret tunnetaan maailmanlaajuisesti myös veroparatiisina, joten monet yritykset ovat rekisteröityneet sinne. Kohde ei ole vielä turistien valloittama samalla tavalla kuin muissa Karibian kohteissa. Saarilla vallitsee rauhallinen tunnelma, vaikka niiden rannat ovat huippuluokkaa. Caymansaaret on suosittu kohde etenkin sukeltajien ja häämatkalaisten keskuudessa. Saarilla vallitsee trooppinen ilmasto ja alue on hurrikaaneille altis.

Nähtävää ja tekemistä

Sukeltaminen – Caymansaaret on sukeltajien suosiossa, sillä saarten lähistöltä löytyy yli 300 sukelluskohdetta. Alueen vedet ovat kirkkaita ja täynnä koralliriuttojen loistoa.
Rannat – Caymansaarten rannat ovat siistejä ja kirkasvetisiä. Omaa rauhaa löytää helposti. Seven Mile Beach on saarten kaunein ja suosituin ranta.
Ravintolat – Saarilla on hyvä ravintolakulttuuri. Myös yökerhoja ja baareja löytyy.
Kuuluisuudet – Caymansaaret on suosittu kohde myös julkkisten keskuudessa. Kuuluisuuksien ja rikkaiden asuttamia loistokkaita kartanoita voi bongata meren rannalta.

Grand Cayman

Grand Cayman on saarista suurin ja siellä sijaitsee myös pääkaupunki George Town. Saaren ykköskohde on George Townin eteläpuolella sijaitseva Seven Mile Beach-ranta, joka tunnetaan maailmalla kauneudestaan.


LentohakuHotellihakuLento+hotelli