Edullinen lentokenttäpysäköinti Helsinki-Vantaalla - Airparkki.fi »

Home / Caymansaaret

 

Karibianmerellä sijaitseva Caymansaaret on kolmen korallisaaren muodostama, Britannialle kuuluva alue. Saarista suurin on Grand Cayman ja kaksi pienempää ovat nimeltään Cayman Brac ja Little Cayman. Saarilla on yhteensä noin 54400 asukasta. Saarten yksi merkittävimmistä nähtävyyksistä on maailmankuulu ranta Seven Mile Beach. Caymansaaret tunnetaan maailmanlaajuisesti myös veroparatiisina, joten monet yritykset ovat rekisteröityneet sinne. Kohde ei ole vielä turistien valloittama samalla tavalla kuin muissa Karibian kohteissa. Saarilla vallitsee rauhallinen tunnelma, vaikka niiden rannat ovat huippuluokkaa. Caymansaaret on suosittu kohde etenkin sukeltajien ja häämatkalaisten keskuudessa. Saarilla vallitsee trooppinen ilmasto ja alue on hurrikaaneille altis.

Nähtävää ja tekemistä

Sukeltaminen – Caymansaaret on sukeltajien suosiossa, sillä saarten lähistöltä löytyy yli 300 sukelluskohdetta. Alueen vedet ovat kirkkaita ja täynnä koralliriuttojen loistoa.
Rannat – Caymansaarten rannat ovat siistejä ja kirkasvetisiä. Omaa rauhaa löytää helposti. Seven Mile Beach on saarten kaunein ja suosituin ranta.
Ravintolat – Saarilla on hyvä ravintolakulttuuri. Myös yökerhoja ja baareja löytyy.
Kuuluisuudet – Caymansaaret on suosittu kohde myös julkkisten keskuudessa. Kuuluisuuksien ja rikkaiden asuttamia loistokkaita kartanoita voi bongata meren rannalta.

Grand Cayman

Grand Cayman on saarista suurin ja siellä sijaitsee myös pääkaupunki George Town. Saaren ykköskohde on George Townin eteläpuolella sijaitseva Seven Mile Beach-ranta, joka tunnetaan maailmalla kauneudestaan.


LentohakuHotellihakuLento+hotelli

 
 
 
 
Lentohakukoneet
FlyHi.fi
eTicket.fi
Logitravel.fi
Tripsta.fi
Supersaver.fi
Hotellihakukoneet
Hotels.com
Trivago.fi

Loma-asunnot
Interhome.fi
Lomarengas
Matkatoimistot
Matkapörssi.com
Apollomatkat
OK-Matkat
Alppimatkat.fi
KalevaTravel.fi
Matkapojat.fi
Ikaalisten Matkatoimisto
Lentoyhtiöt
airBaltic.com
AerLingus
Air Berlin
Lufthansa
SAS
Turkish Airlines
Matkavakuutukset
If Matkavakuutus
AIG Direct

Laivamatkat
Eckerö Line
St. Peters Line
Finnlines
Hotelliketjut
Radisson Blu
Glohotels.fi
BestWestern.fi
Hotellimaailma.fi
Iberostar.com
Melia International
Moevenpick-hotels.com
RIU.com