Edullinen lentokenttäpysäköinti Helsinki-Vantaalla - Airparkki.fi »
Alk. 3 vrk 22€ ja viikko 29€ - Aivan kentän kupeessa - Maksuton terminaalikuljetus

Home / Burkina Faso

 

Länsi-Afrikassa sijaitseva Burkina Faso on yksi maailman köyhimmistä maista. Maan pohjoisosa on aavikon peitossa ja lounaisosassa vallitsevat vihreät metsät ja maalaismaisemat. Burkina Faso on sisämaa ja sillä on monia naapureita: Niger, Benin, Mali, Togo, Ghana ja Norsunluurannikko. Burkina Faso on sitä aitoa Afrikkaa, jossa valitettavasti näkee köyhyyttä ja kurjuutta, ja ihmisten elinajanodote on lyhyt. Siitä huolimatta burkinafasolaiset tunnetaan ystävällisyydestään, leppoisuudestaan ja positiivisesta elämänasenteestaan. Köyhyydestä huolimatta Burkina Faso on turvallinen matkustusmaa. Kohde sopii kaikille, jotka haluavat tutustua afrikkalaiseen kulttuuriin ja luontoon. Ouagadougoun virallinen kieli on ranska.

Burkina Fason ilmasto on trooppinen. Sadekausi kestää kesä-syyskuun ajan ja loppuvuoden ilmasto on kuiva ja kuuma. Maalis-kesäkuussa on kuuminta, jolloin päivälämpötila on tavallisesti yli 40 astetta.

Burkina Fason nähtävyydet

Reserve de Nazinga – Luonnonpuisto Ouagadougoussa

Banforan – Yksi maan suosituimmista turistikohteista. Kaupungin nähtävyyksiä ovat mm. Les Cascades de Banfora –vesiputoukset.

Les Pics de Sindou – Erikoisten kalliomuodostelmien alue

Mare aux Hippopotames – Luonnonpuisto, joka tunnetaan upeista järvistään, joissa asuu virtahepoja.

Laongo Sculpture Symposium – Veistospuutarha

Pääkaupunki Ouagadougou

Ouagadougou on maan pääkaupunki, joka tunnetaan elokuvateollisuudestaan. Kaupungissa järjestetään vuosittain helmikuussa afrikkalaiset elokuvafestivaalit, FESPACO. Kansallisessa musiikkimuseossa voi käydä ihailemassa burkinafasolaisia, uniikkeja soittimia. Ouagadougoun palvelut ovat viime vuosina parantuneet paljon ja kaupungissa voi viettää aikaa hyvissä ravintoloissa, baareissa ja yökerhoissa. Kaupungissa on myös paljon laadukkaita hotelleja. Ouagadougoun lentokentältä on lentoja Afrikkaan ja Länsi-Eurooppaan.


LentohakuHotellihakuLento+hotelli