Edullinen lentokenttäpysäköinti Helsinki-Vantaalla - Airparkki.fi »
Alk. 3 vrk 22€ ja viikko 29€ - Aivan kentän kupeessa - Maksuton terminaalikuljetus

Home / Bahrain

 

Bahrain on Persianlahdella sijaitseva, lähes kokonaan aavikon peittämä saarivaltio. Bahrain on rikas ja moderni arabimaa, jossa ei ole tiukkoja uskonnollisia sääntöjä. Bahrainissa voi vapaasti juoda alkoholia ja yöelämä on huomattavasti vilkkaampaa kuin muissa arabimaissa. Täten Bahrain on ollut jo pitkään yksi suosituimpia lomakohteita arabimaissa. Maa on tullut viimeisen kymmenen vuoden aikana tunnetuksi Formula1-kisojen järjestäjänä. Bahrainin matkailuvalttina ovat sen upeat hiekkarannat ja hyvät sukellusmahdollisuudet. Persianlahden vesi on lämmintä ympäri vuoden. Kesällä Bahrain on ilmastoltaan kuiva ja kuuma. Talvet ovat leutoja. Sateisin aika ajoittuu marras- ja maaliskuun välille.

Nähtävyydet

1400-luvulla rakenettu Aradin linnake on yksi Bahrainin tärkeimpiä historiallisia nähtävyyksiä.

Al-Areenin luonnonpuisto sijaitsee Sakhirissa. Puistossa voi tutustua aavikon moninaisiin kasvi- ja eläinlajeihin.

Qala’at al-Bahrain on yksi Persianlahden merkittävimpiä raunioalueita. Muinaisen Dilmunin sivilisaation asuttama keskus on peräisin vuodelta 2300 eaa.

Bahrainissa voi kokeilla kamelilla ratsastamista. Maassa järjestetään myös perinteisiä kameliajoja.

Ostokset, ravintolat ja yöelämä

Bahrainissa voi tehdä ostoksia sekä perinteisissä soukeissa että moderneissa ostoskeskuksissa. Parhaat ostosmahdollisuudet löytyvät Manamasta. Pääkaupunki on myös maan paras biletyskaupunki, jossa baarit, klubit ja yökerhot ovat auki pikkutunneille saakka. Ravintolatarjonta on laaja. Hyvätasoisia ravintoloita löytyy esimerkiksi Manamasta Adlyan kaupunginosasta. Bahrainilaisia perinneruokia ovat mm. machbous, baba ganoush, samosa-piiraat ja halva-makeiset.

Manama

Manama on Bahrainin pääkaupunki, josta löytyy vilkas yöelämä, ostospaikkoja sekä nähtävyyksiä. Tunnetuimpia nähtävyyksiä ovat mm. Bahrainin kansallismuseo, öljymuseo, Al-Fatih-moskeija ja Bahrain International Circuit. Ostoksia voi tehdä Bab el-Bahrainin soukissa sekä ostoskeskuksissa (esim. Bahrain City Centre, Al Aali Shopping Complex ja Poshak Fashion). Bahrainista löytyy myös kaksi vesipuistoa: Lost Paradise of Dilmun Water Park sekä Wahooo! Water park.


LentohakuHotellihakuLento+hotelli