Edullinen lentokenttäpysäköinti Helsinki-Vantaalla - Airparkki.fi »

Home / Aruba

 

Aruba on Karibian paratiisi, jossa hiekkarannat ovat valkoisia ja vesi turkoosinsinistä. Kohde sopii sekä aktiivilomailijoille sekä rauhallista rantalomaa mieliville matkailijoille. Tunnelma saarella on ihanan rento ja karibialainen. Palvelut ovat aina lähellä ja paikalliset ovat hyvin iloista porukkaa. Pääkaupunki Oranjestadissa voi shoppailla ostoskeskuksissa sekä juhlia läpi yön. Aruba on aurinkovarma kohde, jossa sataa erittäin harvoin. Lämmintä riittää ympäri vuoden ja päivän keskilämpötila on n. 30 astetta. Aruba sijaitsee hurrikaanialueen ulkopuolella.

Nähtävää ja tekemistä

Aruban parhainta antia ovat sen liidunvalkeat hiekkarannat sekä kristallinkirkas vesi. Rannikolla voi harrastaa mm. surffausta, lainelautailua, vesiskootteriajelua, vesihiihtoa, purjehdusta, snorklausta, sukellusta, kalastusta ja melontaa. Suosituimpia rantoja ovat Palm Beach ja Eagle Beach.

Sukelluskohteena Aruba on hyvin suosittu, sillä alueen vesi on niin kirkasta. Saaren vesistä löytyy koralliriuttoja, värikkäitä kaloja, laivojen hylkyjä sekä lentokoneita. Aruballa on kymmeniä erilaisia sukelluskohteita, joista tunnetuin on Antilla, toisen maailmansodan aikana uponnut laiva.

Oranjestad on Aruban pääkaupunki, josta löytyy saaren parhaat ostosmahdollisuudet sekä yöelämää. Kaupungista löytyy suuria ostoskeskuksia ja pääkatu on täynnä erilaisia baareja, klubeja, kasinoita ja yökerhoja.

Tierra del Sol on saaren ainoa 18-reikäinen golfkenttä.

Arikok National Park on kansallispuisto, jossa on mm. kaktusmetsiä, luolamaalauksia ja eksoottisia liskoja.

California Lighthouse on saaren pohjoiskärjessä sijaitseva majakka, jonne voi kiivetä ihailemaan näköaloja.

Matkat Aruballe

Oranjestadin lentokenttä sijaitsee lähellä pääkaupunkia. Suomesta ei ole kohteeseen suoria lentoja. Tjäreborg järjestää Aruballe pakettimatkoja. Kaupunkien välillä liikennöi busseja säännöllisesti. Saarella voi myös vuokrata auton, mopon tai polkupyörän. Tiet ovat hyväkuntoisia ja ajokulttuuri rauhallista.


LentohakuHotellihakuLento+hotelli

 
 
 
 
Lentohakukoneet
FlyHi.fi
eTicket.fi
Logitravel.fi
Tripsta.fi
Supersaver.fi
Hotellihakukoneet
Hotels.com
Trivago.fi

Loma-asunnot
Interhome.fi
Lomarengas
Matkatoimistot
Matkapörssi.com
Apollomatkat
OK-Matkat
Alppimatkat.fi
KalevaTravel.fi
Matkapojat.fi
Ikaalisten Matkatoimisto
Lentoyhtiöt
airBaltic.com
AerLingus
Air Berlin
Lufthansa
SAS
Turkish Airlines
Matkavakuutukset
If Matkavakuutus
AIG Direct

Laivamatkat
Eckerö Line
St. Peters Line
Finnlines
Hotelliketjut
Radisson Blu
Glohotels.fi
BestWestern.fi
Hotellimaailma.fi
Iberostar.com
Melia International
Moevenpick-hotels.com
RIU.com